Egyedi, személyre szabott eszközök gyártása!

Amennyiben a mini hangrögzítő kínálatunkban nem találja meg a megfelelő készüléket, lehetőség van egyedi, személyre szabott eszközök gyártására is. Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzak, nettóban vannak feltüntetve. Ha nem szeretne új eszközt vásárolni, akkor egy meglévő eszközbe is beépíthető egy olyan elektronika, ami megfelel az elvárásainak.


Ajánlott weboldalak rejtett kamera témakörben!

Rejtettkamera.com

rejtett kamerák

Mint az a nevében is benne van rejtett kamerákkal foglalkozó weboldal. www.rejtettkamera.com oldalon kizárólag prémium kategóriás eszközök találhatóak, nem kifejezetten kínai áron, de ha fontos a minőség, akkor egyedülállóak a piacon.

Részletek: rejtettkamera.com


GPS Nyomkövetéssel foglalkozó kém-bolt

gps-nyomkoveto.hu

gps nyomkövetők

www.gps-nyomkoveto.hu oldalon minden olyan információt megtalál, ami a nyomkövető készülékekkel kapcsolatos, azok működéséről és vásárlás előtti fontos tudnivalókról is tájékozódhat. Az oldal összehasonlítja az olcsó kínai GPS nyomkövetőket a drágább, profi készülékekkel, és leírja azok minden előnyét és hátrányát. Kifejezetten igaz a nyomkövetőkre, hogy az olcsó a drágább… Hogy miért? olvassa el itt…


Lehallgatástechnikai eszközök, poloska detektorok, rejtett kamerák, mini diktafonok

Poloska.com

A www.poloska.com  oldalon gyakorlatilag minden megtalálható, amit az ember elképzelni sem tud, és még annál is több: Rengeteg termék, amiket aukciós oldalakon nem lehet beszerezni. Aki minőségi és megbízható eszközöket szeretne vásárolni, és nem szeretné, hogy bárki is felismerje az általa használt néhány ezer forintos technikát, azoknak kizárólag ezt az oldalt javaslom.